Lounapartio 50 vuotta

Suomen komein partiolippukunta täyttää pyöreitä, ja kutsuu Sinut juhlimaan kanssamme!

Lounapartion 50-vuotisjuhlaa vietetään lauantaina 12.11.2022 klo 17:00 alkaen Matinkylän pirtissä, osoitteessa Keskipäivänkuja 4. Kutsuttuina ovat kaikki lounapartiolaiset samoajaikäiset ja sitä vanhemmat, niin nykyiset kuin vanhatkin! Lisäksi juhlaan on kutsuttu kutsuvieraina edustajia myös muista espoonlahtelaisista ja pääkaupunkiseutulaisista partioyhteisöistä.

Aika: Lauantaina 12.11. klo 17 alkaen

Paikka: Matinkylän pirtti, Keskipäivänkuja 4

Pukukoodi: Tumma puku partiohuivilla, tai partioasu

Ilmoittautuminen alkaa 3.10. ja päättyy 23.10. Kuksassa, osoitteessa kuksaan.fi/53436. Kutsuvieraiden lisäksi juhlijoiden enimmäismäärä on 70. Mikäli tämä kiintiö tulee täyteen, ilmoittautumisessa priorisoidaan nykyisiä lippukunnan aktiivijohtajia, muuten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Illalliskortti: 25€, loupalaisille samoajille ja vaeltajille ilmainen. Muista täyttää erityisruokavaliot Kuksan ilmoittautumislomakkeeseen!

Juhlaan otetaan mielellään puheenvuoroja tai muita ohjelmanumeroita myös vanhemmilta lippukuntalaisilta. Spontaanitkin numerot ovat tervetulleita, mutta jos tiedät jo etukäteen pitäväsi jonkinlaisen spektaakkelin, ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä, niin osaamme varautua siihen aikataulun suunnittelussa.

Nähdään juhlassa!

p.s. Onko kontakteissasi vanhoja loupalaisia, vieläkö näette vanhoja vartiokavereita? Kiinnostaako nähdä mitä vanhoille partiokavereille kuuluu? Levitä sanaa juhlista omille tutuillesi!