Väinöke 1/22

Ajankohtaiset kuulumiset

Kokoukset ovat taas alkaneet! Kokouksissa noudatetaan Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ohjeistusta, jonka voit lukea täältä: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/ajankohtaiset/paakaupunkiseutulaista-partiotoimintaa-koskevat-ohjeistukset-4-1-2022-alkaen/ 

Tarkemmat kokousinfot saat ryhmäsi johtajalta!

Lounapartion hallitus kokousti ensimmäisen kerran 9.1. sunnuntaina! Uutena lippukunnanjohtajana aloitti Jesse Jyrälä. Hallitus päätti järjestää lippukunnan oman kesäretken, joka on suunnattu sudenpennuille ja seikkailijoille, koska tämän vuoden suurleiri on suunnattu vain tarpojille sekä vanhemmille ikäkausille. Retkestä tietoa myöhemmin keväällä!

Tulevat tapahtumat

23.-26.2. Talvileiri Vinkuli

Vinkuli on Espoon partiotuen (EPT) järjestämä talvileiri tarpojille sekä sitä vanhemmille ikäkausille. Vinkuli pidetään hiihtolomalla Kattilajärven leirikeskuksessa Nuuksiossa. Tapahtumasta saapuu lisää tietoa lähiaikoina!

4.-6.3. Lippukunnan talviretki

Koko lippukunnan talviretki järjestetään maaliskuun alussa! Retken suunnittelua varten järjestetään etätapaaminen, jonne kaikki johtajaikäiset ovat tervetulleita! Kokouslinkki jaetaan johtajiston WhatsApp-ryhmässä tai ota yhteyttä Jesseen.

15.-23.7. Finnjamboree Kajo

Kesän suurleiri Kajon ilmoittautuminen päättyy 2.2.2020. Tästä on tullut tarkempi viesti vuoden alussa ja uusi tarkentava viesti tulee ensi viikon maanantaina 17.1. Lounapartiosta leirille osallistuvat tarpojat ja sitä vanhemmat ikäkaudet. Lisätietoja: https://kajo2022.fi